Prijzen PCR-testen met Non-COVID certificaat
☝Klik hierboven en Bestel Vandaag je test!☝

Ga voor een pcr test met reisverklaring op Texel

Ga voor een pcr test met reisverklaring op Texel

De grenzen zijn weer geopend en met een pcr test met een reisverklaring uit Texel kan jij weer naar het buitenland toe gaan reizen. Je zal aan een aantal dingen moeten denken wanneer je op reis gaat. Zo worden er eisen gesteld aan de reisverklaring en de test zelf. Ook de houdbaarheid van een dergelijke test is beperkt. We leggen het je nu verder uit.

Voor je een afspraak maakt

Voordat je een afspraak maakt voor een pcr test met reisverklaring op Texel is het goed om je in te lezen. Kijk op de website van het Ministerie van Buitenlandse zaken naar de eisen die het land van jouw vakantiebestemming stelt aan een dergelijke test. Zo moet het vrijwel altijd gaan om een pcr test: een sneltest wordt niet accuraat genoeg gevonden om als bewijsmiddel te gelden. Je zal dus op tijd een afspraak moeten inplannen maar daarbij houd je wel in de gaten dat de afspraak niet te vroeg wordt gemaakt. Er zit immers een bepaalde houdbaarheid aan de pcr test verbonden. Daar waar het ene land een test van 40 uur oud recent vindt, kom je een ander land in met een test van maximaal 120 uur oud. Dat is nogal een verschil. Vandaag nog boeken bij pcrtest-denhelder.nl.

Kies een goed tijdstip

Het tijdstip van de test is heel bepalend voor het moment waarop je ermee op reis mag gaan. Zo krijg je van een test die voor 12:00 is afgenomen nog diezelfde avond om 22:00 de uitslag binnen. Is de test pas na 12:00 afgenomen dan heb je de uitslag de volgende avond om 22:00 pas binnen. Denk hieraan wanneer je het aantal uren gaat terug rekenen. Houd er daarbij ook rekening mee dat het ene land eist dat de test nog geldig is wanneer je het land binnen komt terwijl het andere land eist dat de test nog geldig is wanneer je de grens zelf overgaat naar hun toe. Timing is alles bij een dergelijke pcr test. Zie Texel in de steden Oudeschild, Breezand en Den Helder.

Een legitieme erkende reisverklaring voor een doelgroep

PCR-testen incl. reiscertificaat en antigeen-snel-testen Texel of omgeving [nearby], [nearby] en [nearby]

Een briefje van je huisarts is niet genoeg wanneer je de grens over wil gaan reizen. Daarom is het noodzakelijk dat je een officieel erkende reisverklaring kunt overleggen. Onze reisverklaring is in het Engels en ondertekend door een arts. Zo weet je dat je niet bij de grens op een probleem stuit bij het reizen. Daarnaast moet je opletten vanaf welke leeftijd een reisverklaring noodzakelijk is. Er zijn landen waar je ook voor een klein kind nog een dergelijke test moet laten afnemen terwijl je voor andere landen pas vanaf 8 jaar een reisverklaring nodig hebt. Bekijk ook in deze regio: Maak hier online afspraak Corona PCR-Test in Texel.

Plan nu je test in

Bereid je goed voor voordat je de afspraak maakt. Plan het tijdstip waarop de test wordt afgenomen met zorg en vergeet niet te vermelden voor hoeveel personen je de afspraak maakt. Verder geef je bij het reserveren al aan dat het gaat om een pcr test met een reisverklaring.

Kosten PCR-Test met COVID reisverklaring
☝Klik - Bestel Vandaag!☝