Prijzen PCR-testen met Non-COVID certificaat
☝Klik hierboven en Bestel Vandaag je test!☝

Waar moet je zijn voor een pcr test met reisverklaring op Callantsoog

Waar moet je zijn voor een pcr test met reisverklaring op Callantsoog

Een pcr test met reisverklaring uit Callantsoog is noodzakelijk wanneer je op reis wil gaan naar het buitenland toe. Alle landen eisen een negatieve pcr test in combinatie met een reisverklaring wanneer je de grens over wil trekken. Het feit dat de grenzen weer open gaan is immers niet geheel zonder risico. Het laatste wat men wil is dat landen na de vakantie weer op slot moeten gaan. Woon je op Callantsoog dan kan je daar ter plekke een pcr test voor een reisverklaring laten afnemen. Zo hoef je niet ver te reizen om een reisverklaring te verkrijgen. Vandaag plek bij testlocaties Callantsoog, Wieringerwaard en t Zand, Boek nu.

Waar je aan denkt voor je een pcr test met een reisverklaring laat afnemen

Kijk goed naar de regels die jouw vakantieland hanteert voor je een pcr test laat afnemen. Daarbij gaat het om meerdere aandachtspunten. Zo zal het ene vakantieland van jou eisen dat je een test laat afnemen binnen 40 uur voor je de landsgrens bij hun overgaat terwijl dit voor een ander land rustig 120 uur mag zijn. Ook is er sprake van een verschil in de leeftijd van reizigers waarbij een pcr test moet worden afgenomen. Het ene land eist dat ook heel kleine kinderen een pcr test met reisverklaring uit Callantsoog kunnen tonen terwijl het andere land eist dat een pcr test pas vanaf 5, 8 of 12 jaar noodzakelijk is. Denk hier aan wanneer je de afspraak gaat maken, weet hoeveel reisverklaringen er nodig zijn. Ook in ons werkgebied: Maak hier online afspraak Corona PCR-Test in Callantsoog.

Plan jouw afspraak goed in

Een pcr test heeft zo zijn tijd nodig om te worden beoordeeld. In tegenstelling tot een sneltest zal er minimaal een periode van 10 uur overheen gaan voor de uitslag duidelijk is. Dat houdt in dat een test die voor 12:00 is afgenomen dezelfde dag nog rond 22:00 de uitslag geeft. Een test die na 12:00 is afgenomen zal de volgende dag rond 22:00 pas een uitslag geven. Plan dus goed in wanneer je een houdbaarheid van 40 uur op de reisverklaring hebt zitten. Doordat je vaak ruim vooraf weet dat je op vakantie gaat kan je de afspraak goed timen. Een houdbaarheid die langer is biedt jou meer ruimte om de afspraak in te plannen. Houd er rekening mee dat je meerdere afspraken na elkaar moet laten inplannen. Zoek Antigeentest voor reizen in de steden Schagen, t Zand en Schagerbrug.

Geef duidelijk aan waar het om gaat

PCR-test inclusief reiscertificaat bij testlocaties in Callantsoog, [nearby] en [nearby]

Wees vooraf duidelijk wanneer je een afspraak gaat inplannen voor een pcr test waarbij je een reisverklaring wil krijgen. Vink dit aan bij het maken van de afspraak en doe dit voor alle pcr testen die er worden afgenomen. Zo krijg je bij iedere negatieve testuitslag kosteloos de reisverklaring toegestuurd. Je krijgt het aantal reisverklaringen toegestuurd wat noodzakelijk is om de grens over te mogen. Zorg ervoor dat je na de afspraak niet meer naar buiten toe gaat om zaken te regelen. Voorkom dat je alsnog ziek wordt na de testuitslag voor je de landsgrens op jouw vakantie adres oversteekt.