Prijzen PCR-testen met Non-COVID certificaat
☝Klik hierboven en Bestel Vandaag je test!☝

Pcr test met reisverklaring in Den Helder

Pcr test met reisverklaring in Den Helder

De grenzen gaan weer open en daardoor kunnen we er weer voorzichtig op uit gaan: dit kan alleen alleen met een pcr test met reisverklaring uit Den Helder. Denk er daarbij aan dat je wel aan een aantal eisen moet voldoen die we voor je op een rijtje zullen zetten. Het is goed om te weten waar je aan toe bent wanneer je op reis gaat, we helpen je graag op weg. Ook in deze regio: Maak hier online afspraak Corona PCR-Test in Den Helder.

Weet welke test er verplicht is

Voor iedere reis die de grens over gaat moet je een negatieve pcr test kunnen laten zien. Het gaat hierbij om een test die het meest betrouwbaar wordt geacht door het RIVM. Een sneltest, die je nog vlak voor de reis kunt laten afnemen wordt niet betrouwbaar genoeg geacht. Daardoor is een dergelijke test niet toegestaan om aan de grens te worden gebruikt. Denk hieraan wanneer je een afspraak gaat maken voor een pcr test.

Laat een pcr test met reisverklaring in Den Helder afnemen

Sneltesten-straten in [nearby] en [nearby] of Spoed PCR-test in Den Helder

Ga je op reis, denk er dan aan dat een reisverklaring maar een bepaalde houdbaarheid heeft. Het gaat hier om een aantal uren. Hoeveel uur dit is verschilt per land. De tijden lopen op van 40 uur tot 120 uur. Kijk dus eerst goed op de website van het Ministerie van Buitenlandse zaken hoe oud jouw reisverklaring maximaal mag zijn. Aangezien een pcr test niet per direct een uitsluitsel geeft, zoals bij een sneltest min of meer wel het geval is, moet je het moment van de pcr test goed timen. Vandaag plek bij testlocaties Den Helder, Breezand en Wieringerwaard, Plan nu!

Het tijdstip is heel bepalend

Het tijdstip waarop een pcr test wordt afgenomen is bepalend voor het moment waarop de uitslag binnen komt. Een test die wordt afgenomen voor 12:00 uur zal diezelfde avond nog rond 22:00 een uitslag geven. Gaat het om een test die pas na 12:00 wordt afgenomen dan krijg je pas de volgende dag rond 22:00 de uitslag binnen. Denk er dus aan dat je een goede planning maakt. Je laat de test relatief kort vooraf afnemen dus je hebt nog even de tijd om je afspraak te maken. Profiteer hiervan. testlocaties in [prov] vind je in Oudeschild, t Zand en Hippolytushoef.

Waar denk je aan

Laat je een pcr test afnemen met als doel dat je een reisverklaring kunt aanvragen dan moet je dit vooraf duidelijk aangeven. Er wordt dan een test afgenomen waarbij je doorgaans niet extra betaalt voor de verklaring. Dit moet echter wel duidelijk zijn vermeld bij het reserveren. Reis je met je gezin of met een groep, denk er dan aan dat vrijwel iedereen een aparte eigen reisverklaring moet kunnen tonen. Sommige landen stellen minder hoge eisen aan kinderen die meereizen. Kijk op de website van het ministerie van Buitenlandse zaken om te zien hoe dit bij jouw vakantie gesteld is.

Kosten PCR-Test met COVID reisverklaring
☝Klik - Bestel Vandaag!☝

Na het testen

Na het testen moet je in thuisquarantaine gaan tot de uitslag binnen is. Zorg ervoor dat je na het testen nog minimaal naar buiten gaat voor je op vakantie gaat. Zo weet je zeker dat je ook in het land van aankomst een zorgeloze vakantie kunt beleven.