Prijzen PCR-testen met Non-COVID certificaat
☝Klik hierboven en Bestel Vandaag je test!☝

Een pcr test met reisverklaring uit Wieringerwerf kunnen tonen

Een pcr test met reisverklaring uit Wieringerwerf kunnen tonen

Een pcr test met reisverklaring uit Wieringerwerf is een verplichting wanneer je op vakantie wil gaan dit jaar. De grenzen zijn weer open maar dit is allemaal wel onder voorbehoud. Je zal er dan ook aan moeten denken dat een reis alleen mogelijk en toegestaan is wanneer je kunt aantonen met een reisverklaring en een negatieve pcr test dat jij geen corona hebt. Je moet er dan ook aan denken dat je bij je reisvoorbereidingen een pcr test laat afnemen waarbij je vraagt om een reisverklaring. Waar je allemaal aan moet denken vertellen we je graag vooraf. Vandaag plek bij testlocaties Wieringerwerf, Den Oever en Twisk, Plan nu ⮞

Weet waar je aan denkt

Ga je op reis en moet je een pcr test met reisverklaring in Wieringerwerf laten afnemen, dan is het goed om een aantal zaken in je gedachten te houden. Allereerst is het zo dat ieder land zijn eigen eisen stelt aan de houdbaarheid van een reisverklaring die jij mee hebt. Het ene land zal eisen dat de reisverklaring hooguit 40 uur oud mag zijn terwijl het andere land stelt dat deze 120 uur oud mag zijn. Daar zijn geen gezamenlijke Europese regels over vastgelegd waardoor de verschillen groot kunnen zijn. Ook de leeftijd van reizigers die een reisverklaring moeten kunnen overleggen verschilt echt enorm. Het ene land zal eisen dat de reizigers een reisverklaring vanaf 5 jaar moeten hebben terwijl dit bij een ander land rond de 8 a 12 jaar ligt. Het is dus goed om je vooraf in te lezen voor je op reis gaat. Koop Wieringerwerf in de regios Hippolytushoef en Opperdoes.

Plan je afspraak goed in

Ga je op reis met een of meerdere personen, onthoud dan goed dat je voor iedere reiziger een reisverklaring moet kunnen overleggen met voorbehoud van de bovenstaande regels. Denk er dus aan dat je de afspraak goed vooraf moet inplannen. Houd er rekening mee dat de ene teststraat in Wieringerwerf meer ruimte heeft dan de andere. Je zal uiteraard zoveel mogelijk tegelijkertijd naar de teststraat willen komen dus je moet er rekening mee houden dat je een tijdvak kiest wat ruim genoeg is. Daarbij kijk je naar de tijd waarop de test wordt afgenomen. Een pcr test die voor 12:00 wordt afgenomen heeft doorgaans voor 22:00 de uitslag. Een test die pas daarna wordt afgenomen heeft de volgende dag rond 22:00 de uitslag. Goede timing is heel belangrijk in dit geval. Bekijk ook in deze regio: Maak hier online afspraak Corona PCR-Test in Wieringerwerf.

Na de test op reis

PCR-testen inclusief reiscertificaat bij teststraten in Wieringerwerf, [nearby] en [nearby]

Na de coronatest zijn veel mensen geneigd om nog allerlei zaken buitenshuis te gaan regelen voor hun vakantie. Dit is niet altijd aan te raden omdat je tijdens deze werkzaamheden altijd nog besmet kunt raken met het coronavirus. Veel landen hebben een streng beleid aan de grens waarbij er nogmaals wordt beoordeeld of jij geen corona hebt. Denk er daarom aan dat je binnen blijft wanneer dit mogelijk is nadat je de negatieve uitslag en het reiscertificaat binnen kreeg. Het is even een klus maar je mag dan wel op vakantie gaan.